Dani zahvalnosti za plodove zemlje

IMG_0851

Svake godine u listopadu obilježavamo Dane zahvalnosti za plodove zemlje pa smo tako i ove godine priredili malu svečanost za učenike, roditelje i ostale goste kojom smo pokazali zajedništvo i zahvalnost za sve što nam zemlja daruje.

Svečanost je započela nastupom naših učenika koji su nam otpjevali nekoliko pjesama i izrecitirali prigodne stihove, a nakon njih smo poslušali govor i molitvu velečasnog koji je blagoslovio kruh i ostale pekarske proizvode koje smo pripremili. Svake godine dio tih proizvoda nosimo štićenicima Doma svetog Vinka koji se nalazi u neposrednoj blizini naše škole, ali ove godine su oni posjetili nas i prisustvovali našoj svečanosti što nam je posebno drago.

IMG_0852

IMG_0854

IMG_0855

Nakon blagoslova svi smo se počastili slatkim i slanim pekarskim proizvodima čiji se miris cijeli dan širio školom, a koje su s puno ljubavi i truda pripremile naše mame i bake.

IMG_0857

IMG_0858

Jako nam je drago što su se naši roditelji, bake i djedovi i ove godine jako potrudili i pripremili nam mnoštvo finih peciva i kolača i posjetili našu malu svečanost te im se ovim putem zahvaljujemo. Također zahvaljujemo i svim učiteljima, učenicima i školskom osoblju koje je sudjelovalo u pripremama za ovaj dan koji će nam sigurno ostati u sjećanju!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s